Vi samarbejder med VICA. Er du interesseret i isolerede orangerier, udestuer og pavilloner - så gå til Vica.dk
Vi samarbejder med VICA

Om Pavillon Danmark

I Pavillon Danmark sætter vi en stor ære i at gøre drømme til virkelighed ved at skabe æstetisk smukke og robuste glasbygninger. Uanset husets arkitektur eller havens udformning sørger vi altid for skabe harmoni med omgivelserne. 

Specialister i højkvalitets orangerier, drivhuse og pavilloner siden 2000

Pavillon Danmark tilbyder et stort udvalg af orangerier, drivhuse og pavilloner, der både er elegante og så robuste, at de kan holde til det stadig kraftigere og omskiftlige danske vejr. Vi er specialister i at bygge drivhuse, orangerier og pavilloner og uanset om du ønsker en skræddersyet løsning eller vælger en af vores faste designs, går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service. 

Vi er på kundernes side 

Som en af de største leverandører inden for højkvalitets orangerier, drivhuse og pavilloner er det vores fornemmeste opgave at sikre den bedste oplevelse for vores kunder. Vi går ikke på kompromis og står altid klar med professionel rådgivning, så du er sikret høj kvalitet og tryghed lige fra det første møde til færdig leveret produkt. 

Nem og tryg byggeproces

Hos Pavillon Danmark vil vil gerne hjælpe de kunder, som ikke ønsker at have ansvar for byggeprocessen. Derfor tager vores egne faguddannede håndværkere gerne ansvar for monteringen for at sikre dig et nemt og trygt byggeforløb. Ønsker du at bygge selv er det naturligvis også en mulighed. 

Vedligeholdelsesfri og miljøvenlig

Materialerne i Pavillon Danmark drivhuse, orangerier og pavilloner er fremstillet i miljøvenligt aluminium, der kun kræver begrænset vedligeholdelse. Vores leverandører er valgt ud fra et fokus på at understøtte energieffektivitet, holdbarhed og genanvendelighed for at bidrage til realiseringen af bæredygtige glasbygninger. 

Administration

For henvendelser til Pavillon Danmark benyttes nedenstående adresse:

Pavillon Danmark A/S
Nordager 22
6000 Kolding 
E-mail adresse: info@pavdanmark.dk
Telefon: 63181841

Persondatapolitik

Læs mere her