Vi samarbejder med VICA. Er du interesseret i isolerede orangerier, udestuer og pavilloner - så gå til Vica.dk
Vi samarbejder med VICA

Størrelse

Fast design

Design selv

Specialløsninger

Har du brug for ekstra højde og bredde? Og måske i flere niveauer? Uanset størrelsen kan vi hjælpe dig.

Se specialløsninger
Eos Junior T.jpg (1)

Drivhuse med sikkerhedsglas og ekstra kraftige aluminiumsprofiler 

Med et drivhus fra Pavillon Danmark får du en løsning med ekstra kraftige profiler og sikkerhedsglas, der er fem gange stærkere end almindeligt glas. Derfor er vores drivhuse perfekte til dig, der gerne vil have det fulde udbytte af drivhuset. Brug det både til ophold og til at dyrke din interesse for grønne planter, mens du nyder de spiselige vækster, duften, lyset og de grønne omgivelser det meste af året.  

Vedligeholdelsesfrie og miljøvenlige drivhuse

Materialerne i Pavillon Danmarks drivhuse er ikke bare elegante og robuste. De er også fremstillet i miljøvenligt aluminium og vedligeholdelsen er begrænset til almindelig rengøring med svamp og lidt olie til hængslerne. Vores leverandører er desuden valgt med fokus på at understøtte energieffektivitet, holdbarhed og genanvendelighed for at bidrage til realiseringen af bæredygtige glasbygninger.

Eos Junior T _ 2  (1).jpg

Elegante og robuste drivhuse

Få det fulde udbytte af dit drivhus med en elegant og robust løsning, der er modstandsdygtig overfor det danske vejr.

  • 4 mm hærdet sikkerhedsglas, der er 5 gange stærkere end almindeligt glas

  • Ekstra stærke aluminiumsprofiler

  • Slidstærk pulverlakering

  • Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer

Drivhuse i flere størrelser

Hos Pavillon Danmark tilbyder vi et et stort udvalg af drivhuse i mange forskellige størrelser.

Mindre drivhuse

Mindre drivhuse er selvsagt meget velegnede til mindre haver, som eksempelvis kolonihaven. Ønsker du at dyrke planter tæt på huset, men har begrænset plads? Så er det en mulighed, at bygge drivhuset ovenpå terrassen, hvor du kan nyde at være ude - også når det regner og blæser. 

Større drivhuse

Et større drivhus giver dig mulighed for at dyrke flere og større planter og kan samtidig danne ramme for hverdagens aktiviteter og festlige begivenheder.   

Er drømmen et endnu større drivhus, så fortvivl ikke. Uanset størrelse kan vi hjælpe med at designe og bygge en løsning, som matcher dine ønsker.  

 

Har du brug for hjælp?

Er du på udkig efter et drivhus til en mindre have? Eller ønsker du et drivhus, hvor du har plads til større planter, og hvor du samtidig kan hygge dig med familien og vennerne? Vores drivhuse findes i flere forskellige størrelser og designs og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig.

Book et møde og få gode råd og vejledning

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for drivhuse, orangerier og pavilloner. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, drivhuse og pavilloner.

Find nærmeste showroom

Hvorfor vælge Pavillon Danmark?

Pavillon Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse hos os. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

Se mere

Mere kvalitet for pengene

Pavillon Danmark drivhuse er fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, der er vedligeholdsesfrie og designet til det danske vejr. Dette sikrer dig en løsning, der holder i mange år uanset vind og vejr.

Vælger du en løsning fra Pavillon Danmark, er du garanteret 10 års garanti. Så får du ekstra tryghed oven i købet. Vil du vide mere? 

Kontakt os

Skræddersyede løsninger

Vi kan alle have individuelle behov, når det kommer til drivhuse. Derfor kan du selv designe dit drivhus ud fra dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser for dine drivhusdrømme. 

Se dine muligheder

Nem og tryg byggeproces

Vil du gerne undgå at have ansvar for byggeprocessen? Så overlad det trygt til os. Vi har stor erfaring med at håndtere både større og mindre byggeprojekter

  • Vi sikrer et kort og smidigt byggeforløb

  • Vi tager ansvar for både fundament, murerarbejde og montering

  • Vi har egne faguddannede håndværkere

Læs mere om byggeprocessen