Vi samarbejder med VICA. Er du interesseret i isolerede orangerier, udestuer og pavilloner - så gå til Vica.dk
Vi samarbejder med VICA
SR 7.jpg
SR 6.jpg
Kaffebaren 2.jpg
SR 9.jpg
SR 10.jpg
SR 11.jpg
SR 12.jpg
SR 13.jpg
SR 14.jpg
vica0528.jpg
SR 8.jpg
IMG_2290.jpg
SR 1.jpg
SR 2.jpg
VICA showroom.jpg
SR 5.jpg

Velkommen til vores showrooms i Kolding og Greve

Kom helt tæt på detaljerne
I vores showrooms i Kolding og Greve kan du drømme dig væk i vores mange forskellige orangerier, fornemme stemningen i vores drivhuse og få nye idéer til indretningen af dit orangeri eller drivhus. 

Uanset vind og vejr kan du i vores showrooms komme helt tæt på detaljerne og gå på opdagelse blandt mange forskellige modeller i rolige og inspirerende omgivelser.

Showroom Kolding

I Kolding kan du opleve hele 2.500 m² inspirerende showroom med 30 forskellige modeller fordelt på orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse præsenteret af Pavillon Danmark og VICA, som deler showroom.

Showroom Kolding

Showroom Greve

I Greve kan du gå på opdagelse blandt vores 10 inspirerende modeller og få en autentisk oplevelse af vores orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse præsenteret af Pavillon Danmark og VICA, som vi deler showroom.

Showroom Greve

Hvorfor vælge Pavillon Danmark?

Pavillon Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

Se mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for drivhuse, orangerier og pavilloner. 

Se katalog

Har du brug for hjælp?

Få personlig rådgivning der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Book møde

Meget mere livsstil, design og kvalitet 

Vi har samlet alt det bedste inden for uisolerende og isolerede løsninger og sammen med VICA, som vi deler showroom med, kan vi byde dig velkommen til meget mere livsstil, design og kvalitet inden for orangerier, drivhuse, pavilloner og udestuer. Melder spørgsmålene sig, står vores erfarne rådgivere naturligvis klar til at hjælpe dig.