UDESTUER OG SKYDEDØRE


Skønne udestuer, havestuer og vinterhaver. Hos os finder du flotte kvalitets udestuer af træ eller aluminium. Fås både som individuelt designede løsning eller en komplet pakke løsning. Vælg fra vores store udvalg af udestueelementer rammer, tage, skydedøre og vinduer.

Flotte kvalitets udestuer af træ eller aluminium

Vi leverer både isolerede og u-isolerede udestuer. En isoleret vinterhave er et ”magisk” rum for mange. Et fristed – måske med eksotiske planter, man kan gå ud i også når vejrguderne raser. For mange bliver udestuen det sted, man bruger det meste af året. I udestuen får man ekstra lys, som er med til at holde humøret højt. En sommer udestue beskytter mod regn og blæst og giver lange hyggelige sommeraftner. Hvis du ikke har plads i nærheden af huset, kan du opbygge den selvstændigt længere væk i haven. Brug vores online udestueguide til at designe dit nye udendørs rum med et par klik og få samtidig en prisfastsættelse. Vælg årstid. Vælg design, størrelse, døre, lofter og andet tilbehør direkte på hjemmesiden, inden du beslutter dig. Vi glæders os til at inspirere dig.

Læs mindre

 

prøv den nye udestueguide

Et gammelt hus - En ny udestue

Vi syntes at vi manglede noget i vores udestue udvalg. Udestuer som kunne smelte sammen med ældre klassiske villaer og matche deres charme. Vi henvendte os til en arkitekt som kom tilbage med tre varianter. Vi kalder dem vor tids verandaer.
Vores moderne udestuer kommer med sadeltag, lige eller valmet tag og kan tilpasses til et hvilket som helst hus.


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden