Om os


Pavillon Danmark A/S er specialister indenfor eksklusive bygninger til hus og have

Vi tilbyder et bredt sortiment af eksklusive orangerier, drivhuse, pavilloner, carporte, terrasseoverdækninger og fuldt isolerede tilbygninger af højeste kvalitet

Vores produkter er nøje udvalgt efter design, kvalitet og minimal vedligeholdelse. Vi går ikke på kompromis og står altid klar med professionel råd og vejledning så du er sikret høj kvalitet og tryghed gennem hele forløbet.

Vi tilbyder levering inklusiv montering og har vores egne danske montørteams, som med stor erfaring, kan løse selv de vanskeligste opgaver. En række af vores løsninger er også udformet således, at du som kunde selv kan opsætte produktet. 


Kunderne er i centrum

Vi prioriterer professionel rådgivning højt og råder over betydelig ekspertise indenfor alle vore forretningsområder.

Som kunde får du den samme høje service under hele processen, uanset købets størrelse. Vi lever af tilfredse kunder og står altid klar til at rådgive dig så du får den rette løsning, der matcher dine behov og ønsker.


Historie

Det danske ægtepar Lone og Jos Nijenkamp etablerede virksomheden i år 2000 med ønske om, at gøre drømme til virkelighed.  De startede op med de smukke træpavilloner fra Holland og i dag er sortimentet udvidet til et bredt sortiment af eksklusive produkter til hus og have. Pavillon Danmark A/S har nu mere end 17 års erfaring i opsætning af orangerier, pavilloner, drivhuse, carporte, terrasseoverdækninger og vinterhaver.

Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning og har en lang række professionelle leverandører.


Åbningstider

Vores åbningstider på kontoret er mandag - torsdag kl. 8:00 - 16:00, fredag kl. 8:00 - 15:30


Mission

Pavillon Danmark A/S skal sælge høj kvalitetsprodukter, som til en hver tid vil give dig som kunde en oplevelse af, at få ”fuld valuta for pengene”. Som kunde skal du blive mødt med troværdig og rådgivende betjening således, at du efterlades med en oplevelse der overstiger dine forventninger.


Vision

Pavillon Danmark A/S skal inden år 2020 være Danmarks foretrukne leverandør af høj kvalitetsprodukter til uderummet. Vi sætter en stor ære i at gøre drømme til virkelighed via professionel rådgivning og vejledning således, at du som kunde, får lige præcis den løsning der matcher dine behov og ønsker.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden