Vi samarbejder med VICA. Er du interesseret i isolerede orangerier, udestuer og pavilloner - så gå til Vica.dk
Vi samarbejder med VICA

Mere kvalitet for pengene

Når du vælger et drivhus eller orangeri fra Pavillon Danmark får du en gennemtænkt løsning i højeste kvalitet og til gode priser. Vi tilbyder et stort udvalg af eksklusive orangerier og drivhuse, der både er elegante og så robuste at de nærmest er designet til det stadig kraftigere og omskiftlige danske vejr.

Siden 2000 har vi specialiseret os i at bygge kvalitetsprodukter, og uanset om du ønsker en skræddersyet løsning eller vælger en af vores faste designs går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service - vi ønsker nemlig, at du får den bedste oplevelse hos os.

Eos Junior T.jpg (1)

Elegance og robusthed på samme tid

Få det fulde udbytte af dit orangeri eller drivhus med en elegant og robust løsning, der er modstandsdygtig overfor det danske vejr.

  • 4 mm hærdet sikkerhedsglas

  • Ekstra stærke aluminiumsprofiler

  • Slidstærk pulverlakering

  • Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer

Nem og tryg byggeproces

Vil du gerne undgå at have ansvar for byggeprocessen? Så overlad det trygt til os. Vi har stor erfaring med at håndtere både større og mindre byggeprojekter

  • Vi sikrer et kort og smidigt byggeforløb

  • Vi tager ansvar for både fundament, murerarbejde og montering

  • Vi har egne faguddannede håndværkere

Læs mere om byggeprocessen
USP 2.jpg

Fokus på dansk håndværkertradition

Vi værner om dansk håndværkertradition lige fra design til færdig leveret produkt. Vores leverandører er valgt med fokus på kvalitet og monteringen foretages af vores egne faguddannede håndværkere. Dette er med til at sikre den høje og ensartede kvalitet, som kendetegner Pavillon Danmark.

Eksperter i specialløsninger

Har du brug for ekstra højde og bredde? Og måske i flere niveauer? Vi har stor erfaring med at bygge specialløsninger og uanset størrelsen på dit drivhus eller orangeri, kan vi designe en løsning til dig. 

Se mere
Orangeri Professional forside.jpg

Få tryghed med i købet

Drivhuse og orangerier fra Pavillon Danmark er i en klasse for sig, og kendetegnes på robuste og elegante designs, der er tilpasset det stadig kraftigere danske vejr. 

Vi er så sikre på kvaliteten, at vi giver dig op til 10 års garanti og sikrer dig dermed ekstra tryghed, når du køber et drivhus eller orangeri fra Pavillon Danmark. 

Har du brug for hjælp?

Få personlig rådgivning der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Book møde