Vi samarbejder med VICA. Er du interesseret i isolerede orangerier, udestuer og pavilloner - så gå til Vica.dk
Vi samarbejder med VICA
PD.broch.2014_Side_25_Billede_0008.jpg

Vi tager ansvar for hele byggeprocessen

1. Afklaring af ønsker og behov

Der er mange overvejelser, inden der investeres i et drivhus eller orangeri. Derfor står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilken løsning, der kan matche dine ønsker og behov. Og i vores showrooms i Kolding og Greve kan du blive inspireret blandt flere forskellige løsninger, komme helt tæt på detaljerne og mærke kvaliteten.

2. Skitseforslag og tilbud

I vores tilbud, som er ganske uforpligtende – medfølger en udførlig beskrivelse af materialer og byggearbejdet – lige fra støbning til afslutningsvis fugning. Yderligere medfølger en målsat teknisk 3-D tegning og efter aftale en arkitekttegning. Efter accept af tilbuddet fremsendes købsaftale til underskrift.

3. Byggeriet igangsættes

Byggedatoen aftales og måltagning af byggeopgaven foretages af en af vores erfarne byggeledere, som ligeledes vil være din direkte kontakt og vil løbende holde dig orienteret om projektets fremdrift og tidsplan. Vores faguddannede håndværkere vil desuden sikre, at du får monteret bygningen korrekt og i højeste kvalitet.

4. Gennemgang og aflevering

Når projektet er færdigt udarbejdes en afleveringsrapport, hvor eventuelle mangler anføres. Måtte der være enkelte mangler, vil udbedringen iværksættes omgående. Ved afslutningen af projektet sikrer vi, at byggeriet er udført i højeste kvalitet og i overensstemmelse med dine forventninger.

Har du brug for hjælp?

Få personlig rådgivning der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Book møde

Hvorfor vælge Pavillon Danmark?

Pavillon Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

Se mere