Carporte

       Download som PDF

Flot, funktionelt og for evigt...
BOOG overdækningssystemer gør det muligt at udforme individuelle carporte, som er helt i harmoni med de eksisterende bygninger. Lysindfaldet i de eksisterende vinduer påvirkes minimalt af konstruktionen.

BOOG produkter opfylder alle konstruktionsmæssige sikkerhedskrav. Den bærende del af konstruktionen samt taget er lavet af kraftigt pulverlakeret aluminium. Der kan vælges mellem 194 forskellige RAL farver. Glasset i taget er 4 mm. sikkerhedsglas, som kan leveres i klar, grå, grøn eller bronze. Fundamentet er inkluderet, samt tagrende og integrerede nedløbsrør. Alle materialer kan genbruges. Vi yder 10 års garanti på konstruktionen og lakeringen.
 

 

Mange traditionelle carporte tilgodeser behovet for overdækning, men tager mindre højde for design og lysforholdene. Disse forhold forværres ofte jo ældre konstruktionen bliver. BOOG overdækninger udformes individuelt, og vi tilstræber at der opstår en flot balance i kombination med huset. Konstruktionen er vedligeholdelsesfri, og både det pulverlakerede aluminium samt det hærdede glas, har en utrolig lang holdbarhed og er meget rengøringsvenligt.

Klik her for at se vores nye carport i galvaniseret stål

 

 

 

  Prisliste alle produkter
  Byggetegninger carporte og terrasseoverdækninger
 
 Brochure carporte

Video

 

  Se montagevideo her

 

Showoff Media